Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Justin Bieber

 

               Justin Bieber

      

Sokan ezt a 15 éves fiút hallgatja, aki fenomenálisan énekel, és fényévekre van a korabeli fiúktól. Soul éneklés ez az utolsó dolog, amire gondolnál, mikor ránézel Justin Bieberre.  2007-ben az YouTube-on készített házi videójával nézettségi rekordot állított fel, és olyan híres zenészeket hagyott maga mögött, mint például Usher, Steve Wonder, vagy Ne-Yo.
A Kanadai születésű Justin 3 évesen kezdett el énekelni. Gyerekkorában Stratfordban nőtt fel. Beléptem egy helyi énekkarba, aminek a neve: Stratfordi Idol volt. Itt mindenki énekórára járt, és mindenkinek volt énektanára. Én meg csak otthon a lakásban énekeltem. 12 éves voltam mikor elöltöztünk - emlékszik vissza Justin.

Justin kedvenc számát feltette az YouTube-ra, hogy a szülei, és a barátai is meg tudják nézni őket. Ám nem csak a szülei, barátai hallgatták, hanem idegen emberek is, akiknek nagyon megtetszett. Így talált rá a menedzsere is, megnézte a videóját, felvette a kapcsolatot a családdal, és ma már együtt dolgoznak.

Biber autodidakta zenész, dobol, gitározik, zongorázik is. Mikor Atlantába utaztunk, akkor találkoztam először Usherrel. Mikor megláttam, azt mondtam neki: Hé Usher! Nagyon szeretem a dalaidat, akarod, hogy énekeljek Neked. Erre azt mondta: Gyere be haver, mert itt kint nagyon hideg van. Mikor együtt tölthettem egy kis időt Usherrel akkor, rájöttem, hogy Ő a jövő zenéjének szupersztárja. Amikor Neki, és az embereinek énekeltem, az nagyon jó érzés volt. Marasztaltak, de nekem mennem kellett, mert Justin Timberlake-el volt találkozóm. De ez a találkozás meghatározó élmény volt számomra- mondta Justin. 2008 októberében az Island Records-al kötött szerződést
.


Filmjei:

2011 - Justin Bieber: Never Say Never |önmaga|

Justin nekünk üzenii:

"Pozitív módon próbálom befolyásolni másokat. Az üzenetem az, hogy meg tudsz mindent tenni, de csak akkor, ha akarod. Szegénységben nőttem fel, azt gondolom ezt tett engem olyan erős személyiséggé amilyen, vagyok.
Négy egész feletti a tanulmányi átlagom, főiskolára akarok menni, és jobb személyé akarok válni-mondta Justin.
Szerintem az öregebb emberek értik meg a zenémet, mert ha éneklek, akkor kitárom a szívemet. Azt hiszem, ahogy fejlődők zenei téren, a rajongóim száma is nagyobb lesz"

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

jbdetti@hotmail.com

(Pálfi Bernadett, 2014.08.30 12:38)

Justin Bieber engem tévén keresztűl nagyon is hatott rám 2009től 2014ig ,és azóta is JUstin Bieber lázban égek nagyon tetszik nekem ,nagyon ,nagyon bejön ,a humora ahogy áll dolgokhoz pozitívan,mármint jó dolgokat mondd engem nagyon lenyűgözött tudott rám hatni eléggé nagyon,de azért nem szerettem belé ,és nem tudom hogy leszek e belé valaha szerelmes majd ésszre veszem, lehet hogy eljön ez az a érzés ,de lehet ,hogy nem ,én még nem voltam igazán szerelmes,de egy biztosat tudok én lelki kapcsolatott akarok ,én nem tekintek Justin Bieberre mint sztár,inkább mint jó pasi ,de ha hallok róla a tvbe akkor már gyorsan kezdd verni a szívem meg olyankor boldog vagyok ha én Justin Biebert látom egyszerüen imádom ,egyébbként az igazim Justin Bieber mert ,egyszer kérdeztem tőle ,hogy az igazim nem így de ezt kérdeztem meg tőle ,és azt énekelte a kiss and tell dalába ,hogy érzem az összhangot igen érzel engem ,ha ezt énekelte nekem akkor nem jár Justin Bieber és Selena Gomez egymással csak jobban vannak ,ennyi, amúgyis én régen barátságot éreztem köztük, volt ilyen érzésem hogy ők barátok.

lili0915@freemail.hu

(justin bieber, 2013.03.05 20:10)

én még nemláttam a filmedetmde a zenéid azoké odavagyok szóval sok sikert a dalokhoz és mindenhez!!!!!!!!!!!!